Tillbaka till Kontakt

Grön Ungdom Rikskansli

Grön Ungdoms Rikskansli har tre anställda som jobbar med förbundets verksamhet nationellt. För frågor gällande medlemskap eller övrig administration, maila gu@mp.se. Hit kan du också skriva om du t.ex. inte hittar kontaktuppgifter till en lokalavdelning eller om du har en allmän fråga du inte vet vart du ska rikta. Annars är du välkommen att höra av dig till någon av medarbetarna här nedanför.

GeneralsekreterareThintin Strandman

E-post: thintin.strandman@mp.se  
Telefon: 070 – 736 45 72

Thintin jobbar 50% och lägger det mesta av sin tid på att arbetsleda kansliets anställda och utveckla Grön Ungdom som organisation. Thintin ansvar också för långsiktig finansiering och krishantering.

KommunikatörKatja Sandström

E-post: katja.sandstrom@mp.se
Telefon: 072 – 718 83 09

Katja har hand om största delen av riksorganisationens grafiska kommunikation och är alltså den som sköter formgivning av kampanjer, hemsida, flyers och annat material. För frågor om Grön Ungdoms politiska kommunikation, kontakta språkrören.

Projektledare

Fredrica Werner

E-post: fredrica.werner@mp.se 
Telefon:

Fredrica är vårt senaste tillskott och alltså helt ny i sin roll. Som projektledare med fokus på politik och evenemang kommer Fredrica bl.a jobba med projekt som riksårsmötet och vår årliga sommarturné, men också löpande medlemsstöd.

Vårt kansli hittar du på Pustegränd 1-3 i Stockholm: