Tillbaka till Stockholmsregionens huvudsida

Grön Ungdom Stockholmsregionen – Kansli

VerksamhetsutvecklareJacko Nilsson

E-post: jacko.nilsson@mp.se
Telefon: 070-710 02 83

Jacko kan du kontakta om vill engagera dig eller gå på aktiviteter. Hen hjälper till med att svara på frågor och att bolla idéer kring att engagera sig, göra aktiviteter, planera projekt, söka pengar eller något annat som du som medlem undrar över. Jacko finns till för dig som medlem så tveka inte att höra av dig!

KampanjledareAgnes Johanson

E-post: agnes.johanson@mp.se
Telefon: 076-814 30 08

Agnes är vår kampanjledare och du kan kontakta henne om frågor kring sociala medier, skolbesök och bokbord, visuell kommunikation eller övrig kampanjverksamhet.

Vårt kansli hittar du på Pustegränd 1-3 i Stockholm: 

Kansliets ordinarie öppettider är vardagar kl. 9-17, men boka alltid in ett besök innan du kommer hit.

 

Hitta till oss

Våra möteslokaler ligger på Pustegränd 1-3, Södermalm. Närmsta tunnelbana är Gamla stan. Gå ut genom uppgången mot Riddarholmen, sväng vänster. Gå över hela bron. Når du kommit över bron är det huset direkt till höger. Ring på “MP-möte”! OBS! Det är trappor längs vägen från Gamla stan!

Om du inte kan gå i trappor
Med färdtjänst – det finns en avsläppningsplats utanför dörren till Pustegränd 1-3.
Med tunnelbana – åk till Slussen, följ Hornsgatan västerut och sväng in till höger vid Guldgränd, följ gångvägen längst till vänster. Sväng därefter till vänster över Guldfjärdsterassen, och ta hissen ner 100 meter längre fram. När du åkt ner med hissen ligger möteslokalen lite snett framåt till höger. Ring på “MP-möte”.

Tillgänglighet i lokalerna
Genom entrén in till möteslokalerna finns det två dörrar, ingen har någon tröskel och båda är 90cm breda. Båda dörrarna har automatisk dörröppnare. Den största toaletten har måtten 150 x 190 cm men har en tröskel in på 5 cm. Med avseende av rörlighet är lokalerna i övrigt tillgängliga, med vissa undantag för sidorum och tillfällig möblering. Hörslinga finns. Vi lär oss gärna och tar gärna emot kritik och förslag!