Grön Ungdom söker valsamordnare

Grön Ungdom söker valsamordnare

Grön Ungdom är Miljöpartiets ungdomsförbund. Vi kämpar för klimatet och för att välkomna flyktingar. Nu söker vi en självgående valsamordnare som vill jobba mitt i den politiska hetluften med att samordna aktiviteter under vår valrörelse!

Tjänstens utformning
Valsamordnaren ansvarar för samordningen av våra debatter. Under den mest intensiva perioden av valrörelsen deltar vi i flera debatter varje dag genom olika företrädare från vårt förbund. Du ansvarar för att ta emot inbjudningar och förfrågningar och hittar lämpliga företrädare till respektive framträdande. En del distrikt har anställda debattörer i valrörelsen och du jobbar nära dessa. En del av rollen är också att motivera våra medlemmar att våga ta sin första debatt.

Inför valrörelsen höjer vi kompetensen hos våra medlemmar inom bland annat kampanjande, debatt och hur man engagerar nya medlemmar. Konceptet är framtaget när du börjar och din roll är att bistå våra distrikt och avdelningar att boka in och genomföra valutbildningarna för sina medlemmar.

Under sommaren genomför vi en valupptakt för våra medlemmar samt en sommarturné där vi besöker festivaler och pratar med unga om politik. Du bistår projektledare och distriktsanställda i deras arbete med båda dessa aktiviteter.

Du trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du är bekväm med att fatta beslut själv. Du tycker om arbete med både sociala delar såväl som med administrativa uppgifter. Tjänsten förutsätter att du är självgående, lösningsorienterad och trivs att jobba i ett klimat med snabba förändringar.

Meriter
Vi söker dig som har:
– erfarenhet av att samordna verksamhet inom ideell sektor
– bra struktur på ditt arbete och kan implementera din struktur hos andra
– vana vid att arbeta med internkommunikation
– erfarenhet av att samordna verksamhet med många inblandade, både andra anställda och medlemmarförståelse för ungt engagemang och erfarenhet av att stötta unga

Det är även meriterande om du har:
– erfarenhet av ideella organisationer
– erfarenhet eller kunskap om politiska organisationer eller partier
– vana vid att arbeta med administration

Villkor
Tjänsten är en projektanställning på över valrörelsen med slut 21 september. Utgångspunkten är heltid juli till september, anställningsgraden innan dess sätts i dialog med den sökande.  Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse. Grön Ungdoms kontor är på Miljöpartiets rikskansli vid Slussen i Stockholm. Vi tillämpar 35 h arbetsvecka och 30 semesterdagar. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller etnisk eller religiös tillhörighet. Du behöver inte vara medlem i Miljöpartiet eller Grön Ungdom men du delar självklart våra värderingar.

Så ansöker du
Vi gör en kompetensbaserad rekrytering med frågeformulär. Vi anonymiserar även ansökningarna innan vi går igenom dem.
1. Svara på frågorna i detta formulär. Besvara varje fråga med max 250 ord.
2. Skicka även ditt CV till sandra.fogelberg@mp.se. Vi vill inte ha personliga brev.

Sista ansökningsdag är 25/3.

Har du frågor om tjänsten, kontakta kanslichef Sandra Fogelberg
sandra.fogelberg@mp.se eller 070-4383245

Vi ser fram emot din ansökan!