Jobba som grafisk formgivare under EU-valet!


Jobba som grafisk formgivare under EU-valet!

Grön Ungdom är Miljöpartiets ungdomsförbund. Vi kämpar för klimatet och medmänskligheten. Nu söker vi en grafisk formgivare som vill jobba mitt i den politiska hetluften med att ta fram vårt material och vår digitala kampanj till valet till Europaparlamentet!

Tjänstens utformning
Vårt huvudbudskap i vår satsning mot unga väljare är att rösta grönt på valdagen. Vi riktar oss till unga som röstar för första eller andra gången, det vill säga åldersgruppen 18-26. Du tar tillsammans med Grön Ungdoms språkrör fram idén och budskapet och ansvarar sen för att ta fram tryckt material, kampanjfilmer och innehåll till sociala medier.

Du arbetar nära kanslichef och språkrör och trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du är bekväm med att fatta stora beslut själv. Tjänsten förutsätter att du är självgående, lösningsorienterad och trivs att jobba i ett klimat med snabba förändringar och många bollar i luften.

Meriter
Vi söker dig som har:

  • grafisk kompetens
  • erfarenhet av digital kommunikation och sociala medier
  • viss erfarenhet av att arbeta med kommunikation mot unga

Det är även meriterande om du har:

  • erfarenhet eller kunskap om politisk kommunikation eller kommunikation om värderingar
  • erfarenhet av att jobba med tryckeri
  • erfarenhet av att jobba med materialförsäljning

Villkor
Tjänsten är en projektanställning på heltid under 3 månader. Tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse. Grön Ungdoms kontor är på Miljöpartiets rikskansli vid Slussen i Stockholm. Vi tillämpar 35 h arbetsvecka och 30 semesterdagar. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller etnisk eller religiös tillhörighet. Du behöver inte vara medlem i Miljöpartiet eller Grön Ungdom men du delar självklart våra gröna värderingar.

Så ansöker du
Skicka personligt brev och CV till sandra.fogelberg@mp.se

Vi anonymiserar ansökningarna innan vi går igenom dem.
Sista ansökningsdag är tisdag 18 december.

Har du frågor om tjänsten, kontakta kanslichef Sandra Fogelberg på sandra.fogelberg@mp.se eller 070-43 83 245

Vi ser fram emot din ansökan!