Grön Ungdom Stockholmsregionen

Här finns vi på sociala medier:

GU Stockholmregionens egen sajt

Ålderstak

Grön Ungdom i Stockholmsregionens verksamhet riktar sig till medlemmar under 26 år. Beslutande möten såsom årsmöten och medlemsmöten är öppna för alla medlemmar, men annan verksamhet har ålderstak på 26 år.

Stockholmregionens politiska program hittar du här.


Kansli

Organisationssekreterare

Isac Printz

E-post: isac.printz@mp.se

Isac är vår organisationssekreterare som du kan kontakta angående frågor om medlemsskap, sociala medier, events, eller andra organisatoriska frågor – allt i allo helt enkelt. Tveka inte att höra av dig!

 

Hitta till oss

Våra möteslokaler ligger på Pustegränd 1-3, Södermalm. Närmsta tunnelbana är Gamla stan. Gå ut genom uppgången mot Riddarholmen, sväng vänster. Gå över hela bron. Når du kommit över bron är det huset direkt till höger. Ring på “MP-möte”! OBS! Det är trappor längs vägen från Gamla stan!

Om du inte kan gå i trappor
Med färdtjänst – det finns en avsläppningsplats utanför dörren till Pustegränd 1-3. Med tunnelbana – åk till Slussen, följ Hornsgatan västerut och sväng in till höger vid Guldgränd, följ gångvägen längst till vänster. Sväng därefter till vänster över Guldfjärdsterassen, och ta hissen ner 100 meter längre fram. När du åkt ner med hissen ligger möteslokalen lite snett framåt till höger. Ring på “MP-möte”.

Tillgänglighet i lokalerna
Genom entrén in till möteslokalerna finns det två dörrar, ingen har någon tröskel och båda är 90cm breda. Båda dörrarna har automatisk dörröppnare. Den största toaletten har måtten 150 x 190 cm men har en tröskel in på 5 cm. Med avseende av rörlighet är lokalerna i övrigt tillgängliga, med vissa undantag för sidorum och tillfällig möblering. Hörslinga finns. Vi lär oss gärna och tar gärna emot kritik och förslag!