Tävling: designa Grön Ungdoms sommartatuering!

Tävling: designa Grön Ungdoms sommartatuering!

 

Är du tatuerare, designer eller sitter inne på en cool idé? Perfekt! Du kan nämligen tävla om att få just din design som engångstatuering på hundratals ungdomar i sommar.

Inför sommarens Prideparader och festivaler kommer Grön Ungdom nämligen ta fram en engångstatuering att dela ut till alla vi möter under sommarturnén 2020. Har du en fin design på lager? Skicka då in ditt bidrag innan 22 mars!

KRITERIER:
– Tatueringen behöver inte innehålla text, men ska genomsyras av JÄMLIKHET och ALLAS LIKA RÄTT. Den kommer främst användas på festivaler och i Pridesammanhang.
– Tatueringen får inte vara för stor – den ska kunna sitta på underarmar och vara lätt att ta med.
– Färgen grön får gärna förekomma men inget behov av logga finns. Se Grön Ungdoms grafiska profil för inspiration: http://media.gronungdom.se/2018/08/Grafisk-Profil-2018-UTVECKLAD.pdf

URVAL:
En jury av medlemmar väljer ut det bidrag som bäst gestaltar kriterierna. Det vinnande bidraget kommer tryckas upp i minst 1000 exemplar och användas i hela Sverige mellan april-augusti 2020. Tatueringen kommer finnas tillgänglig i Miljöpartiets webbshop och synas i Grön Ungdoms sociala medier. Som kreatör står ditt namn/studio med i anslutning till all marknadsföring och vinnaren får dessutom ett pris och diplom.

Du skickar in ditt bidrag via det här formuläret.