Aktuellt / Grön Ungdom söker verksamhetsutvecklare

Sök tjänsten som verksamhetsutvecklare i Väst

Verksamhetsutvecklare Väst, 100 %

Grön Ungdom Väst är den största distriktsorganisationen inom Grön Ungdom som omfattar Västra Götaland, Värmland och Halland. Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som ska arbeta med oss fram till valet 2022, tillsammans med en befintlig verksamhetsutvecklare och våra cirka 350 medlemmar fördelade på fem lokalavdelningar.

Du kommer att vara anställd av Grön Ungdoms riksorganisation och arbetsledas av dess kanslichef. Din arbetsplats kommer vara på Miljöpartiets kansli i Göteborg.

Om tjänsten
Rollen som verksamhetsutvecklare ställer höga krav på förmågan att planera och prioritera sitt arbete. Det är av stor vikt att du har lätt för att skapa och behålla goda sociala relationer. Vi ser att du är en utåtriktad person som har lätt för och gärna tar kontakt med människor. Du tycker om att arbeta självständigt, driva och ansvara för projekt, men även i team tillsammans med förbundets övriga anställda. Du är van vid att ta ansvar, är flexibel, arbetar snabbt och effektivt. Framförallt tycker du om att arbeta tillsammans med ideellt engagerade medlemmar och är duktig på att kommunicera med ungdomar.

Kvalifikationer
Du ska ha lätt för att ha och ta kontakt med människor och vara bra på att samarbeta. Du är initiativrik, har god organisatorisk förmåga och vågar tänka utanför boxen. Det är viktigt för oss att du delar Grön Ungdoms värderingar och har förståelse för hur ideella organisationer fungerar.

Så här ansöker du:

Skicka CV och personligt brev senast 28 november till lovisa@gronungdom.se. Intervjuer kommer ske kvällstid fysiskt på kansliet i Göteborg under vecka 48. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Lovisa Berglund, kanslichef Grön Ungdom på lovisa@gronungdom.se eller 070-732 58 61.