Skolbesök

Bokbord och debatter

Grön Ungdom kommer gärna till din skola för bokbord eller debatt. Skicka din inbjudan till gu@mp.se så hör vi av oss!

Tänk på att vi är ideella och skicka gärna din inbjudan i god tid så är det större chans att vi kan delta! Du kan läsa vilken information vi behöver från er inbjudan längre ner.

Varje år möter Grön Ungdom tusentals unga. Vi snackar politik, svarar på frågor och berättar om hur man kan engagera sig. Vi är övertygade om att ungas inflytande i politiken är avgörande för formandet av vår egen framtid. Vi kommer gärna till både grundskolor, gymnasier och andra platser unga är på.

Debatt

Bjud in oss till debatter! Din inbjudan bör innehålla datumförslag, tid, telefonnummer till någon kontaktperson på skolan och vilka frågor debatten kommer handla om. Skicka din inbjudan till gu@mp.se så svarar vi så snart vi kan!

Bokbord

Grön Ungdom kommer gärna och håller bokbord på er skola! Om ni lånar ut ett bord på en central plats i skolan så tar vi med oss material och snackar politik med de elever som är intresserade.

Din inbjudan bör innehålla datumförslag, tid, telefonnummer till någon kontaktperson på skolan och om ni har några särskilda regler för bokborden. Skicka din inbjudan till gu@mp.se.

Tänk på att vi engagerar oss ideellt och skicka därför din inbjudan i god tid. Du får gärna ge oss flera datum att välja mellan så är det större chans att vi kan komma.

​Klassrumspresentation

Vissa skolor önskar klassrumspresentationer istället för debatt och det ställer vi såklart också gärna upp på! Vi kan hålla presentationer om grön ideologi och om vår politik.

Din inbjudan bör innehålla datumförslag, tid, telefonnummer till någon kontaktperson på skolan och vilka ämnen klassrumspresentationen ska handla om. Skicka din inbjudan till gu@mp.se så svarar vi så snart vi kan!