Vill du vara med och kämpa för medmänsklighet och klimatet? Bli medlem i Grön Ungdom och lär känna andra unga som också brinner för att skapa en bättre värld. Alla är välkomna oavsett förkunskaper – tillsammans gör vi vår röst hörd.

Att bli medlem är enkelt och gratis:

1. Fyll i formuläret. Glöm inte att klicka i medlemskap i Grön Ungdom – då blir det gratis! Övre åldersgräns för Grön Ungdom är 28 år.

2. Nu är det klart! Gå in här för att hitta din närmaste lokalförening. Finns det ingen kan vi hjälpa dig att dra igång verksamhet där du är. Skriv till Grön Ungdom direkt på Facebook eller maila till amelia.wingqvist@mp.se

3. Engagera dig direkt! Klicka HÄR och fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av din närmaste avdelning, gå en webbkurs i politik och få hem ett gratis startpaket!

Om något skulle krångla, hör av dig till gu@mp.se så hjälper vi dig!

Bli medlem

Sms:a GUMEDL (mellanslag) ditt tolvsiffriga personnummer (mellanslag) din mailadress till 72980. Det kostar som ett vanligt sms. Använd inte radbrytning utan endast mellanslag (se bilden här intill)!

Du kan också bli medlem via webbformuläret som du hittar här. Glöm inte att klicka i Grön Ungdom längst ner.

Engagera dig

Har du blivit medlem och kan inte vänta på att engagera dig? Genom att fylla i formuläret nedan ger vi dig direktingång till din lokalavdelning eller ditt distrikt och kan erbjuda dig en webbutbildning om Grön Ungdom. Dessutom skickar vi hem lite gratis Grön Ungdom-grejer om så önskas.

Engagera dig i Grön Ungdom!

Förnya ditt medlemskap

Varje nytt år måste du förnya ditt medlemskap hos oss för att fortsätta vara medlem. För att förnya ditt medlemskap för 2020, skicka ett sms med GU2020 följt av ditt tolvsiffriga personnummer till 72980. Det kostar inte mer än ett vanligt sms. Tänk på att skicka ditt personnummer i rätt format, YYYYMMNNXXXX.

OBS: Att förnya via sms fungerar bara om du var medlem förra året, om det gått mer än ett år sedan du var medlem sist måste du bli medlem på nytt enligt instruktionerna ovan.

När du blir medlem hos oss blir du också medlem gratis i Miljöpartiet, här kan du läsa mer om hanteringen av dina personuppgifter.